Shes biznesin
249

Përmbajtja

Shes paisjet (shtratin)masazhues Ceragem qe eshte e perbere nga guret Jad, guret vullkanike me efekte mahnitese ne eleminimin e dhimbjeve te boshtit kurrizore ,qafes,supeve ,rregullon qarkullimin e gjakut ,pasqyren e gjakut ,sistemin e organeve tretese ,metabolizmin ,largon dhimbjen e muskujve ,supeve dhimbjen e qafes si dhe permireson poziten e trupit te femijet dhe te te rriturit .Pajisjet jane teknologjia e fundit dhe e gjitha eshte ne menyre automatike me dirigjues Pajisja mund te perdoret ne sallon ondulimi , ne ordinance fizioterapeutike ,tretmane etj Per informata me te hollesishme ju lutem na kontaktoni ne numrin 044543188