Shes Printer HP deskjet 845c,
1579

Përmbajtja

Shes Printer HP deskjet 845c, veçanërisht i mirë për shtypjen e fotografive është i përdorur dhe në gjendje të mirë. Arsyeja për çmimin prej 10 € është se i mungojnë ngjyrat / toner cartridge-t, pra ka nevojë për ngjyra të reja, printeri posedon kabllotë, CD-të me driver-a dhe librin në gjuhën Angleze me udhëzime se si të përdoret.