Shes shtepin 350m2, 3 kateshe me 5 ari truall / Peje
255

Përmbajtja

Shes shtepin 350m2, 3 kateshe me 5 ari truall Rr. Dardani ne Peje shtepia ka 7 dhoma, 1 dhome te dites, kuzhine te ndare dhe 4 banjo. Shtepia posedon edhe 2 garazhda per vetura. Eshte e pajisur me nxemje qendrore, fshise qendrore, alarm kunder zjarrit, sistemin e kamerave, 2 kuzhina te punuara si dhe disa orendi tjera shtepiake. Shtepia eshte e pa banuar më parë