Jap me qira objektin 3katesh 1500m2 me 37.70 ari truall Preoc-Llapnasell / Prishtine
741

Përmbajtja

Jap me qira objektin 3katesh 1500m2 me 37.70 ari truall Preoc-Llapnasell Komuna e Prsihtines, kati i -III- ka hapsir banimi 300m2 dhe ka mundesi te shfrytezohet si zyre posedon teras 200m2, objekti ka dy salla nga 500m2, objekti ne katine perdhese ka zyre 80m2, vendi eshte i rrethuar me mur dhe rrethoja objekti posedon edhe lejen per nje objekt tjeter dhe i ploteson te gjitha kushtet per infrastruktur, ka hasir parkingu per vetura ne objekt dhe jasht objekti. Çmimi sipas marrveshjes. 044/049 828282 ose 044 100 850.