Shes komplet linjen prodhuse per lengje, vaje dhe uje
1091

Përmbajtja

Shes komplet linjen e prodhimit per langje, vaje, uje, makineria eshte e kompletura si dhe per perpunimin e shisheve te palstikes, mbushjes dhe paketimi. (kompresori eshte 1000 litra boca, nje rezervuar 23000litra inox, dy rezervuar nga 1200 litra inox, makina per paketim, makina per mbushje). Bej nderrim me ndonje vetur. Çmimi sipas marrveshjes. 044383884