Shes invertarin
2497

Përmbajtja

Shes 2 rafte ne kemb, 4 rafte ne mur, 2 rafte ne tok, tavolinen e punes, karrigen, zhveshtoren dhe raftin rrumbullak. Te gjitha te punuara me MDF(mediapan). Invertari eshte i pershtatshem per butik apo atele mode eshte ne gjendje perfekte,i perdorur vetem per 4 muaj. Çmimi 1.000€