Shes mobilje
329

Përmbajtja

Shes mobiljet (garnituren) per dhome te dites 3+2+1 qe mund te shfrytezohet lehte edhe per fjetje pasi te tri elementet kan mekanizem per shtrirje. Jane te mirembajtura dhe nga materiali (plish), dhe kane edhe hapesire per palosje. Kontakti nga ora 16:00h - 18:00h.