Shes komplet biznesin me linje prodhuse + objektin 1200m2 / Kumanove - Maqedoni
1148

Përmbajtja

Shes komplet biznesin+objektin 1200m2 Rr.Industriale BB nga autostrada apo lidhja e korridorit te 8 ne Hyrje te Kumanoves-Maqedoni objekti ka rruge te asfaltuar dhe trafo personale ne objekt eshte linja prodhuse e kepucve. Objekti+biznesi posedojn dokumnetacion. Çmimi sipas marrveshjes. +38970211400 ose +38970381468