Shes 5 riga
895

Përmbajtja

Shes 5 riga me nga 6 kartela, Rx 470 nitro+ 8 gb 175 hashi. Jan ne gjendje perfekte te perdorura qe 7 muaj por jan mbajtur ne vend superior dhe jan shume te ruajtura