Kerkoj pune
669

Përmbajtja

Ofroj mesim plotesues dhe asistence ne berjen e detyrave te shtepise per nxenesit nga kl I-IV. Jap ndihmes ne ç'fardo veshtiresie ne te nxene. Kam pervoje pune me femijet. Jam master i Pedagogjise ne Fakultetin e Edukimit.