Jap me qira Restaurant / Prishtine
503

Përmbajtja

Jap me qira Restaurant lagjja Pejton ne Prishtine restauranti lshohet me te gjitha paisjet perfshir ne çmimin 2.000€ ne muja, restauranti përbehet nga dy kate Kati i par kuzhina komplet me nje mini bar.
Kati i dyt retaurant shum modern me gjith paisjet dhe terasen shum te shfrytzushme.