Ofroj pune per frizere / Prishtine
2014

Përmbajtja

Salloni ondulymi "GONA" ofron pune per nje punetore frizere, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Isa Kastrati lagjja Mati-1 ne Prishtine