Shes 41 ari toke ne Sibofc magjistralja Prishtine - Besian(podujev)
461

Përmbajtja

Shes 41 ari toke ne Sibofc magjistralja Prishtine - Besian(podujev) 30 metra large rruges kryesore toka eshte e pershtashme per troje dhe disa veprimtari te tjera. Çmimi sipas marrveshjes.