"Pozhegubrother" ben shitjen e banesave me metrazh te ndryshme.
492

Përmbajtja

"Pozhegubrother" ben shitjen e banesave me metrazh te ndryshme.
Bnaesa me 105.8m2 kati i -VI- me 3 dhome gjumi, 1 banjo, 1 wc, 1 depo ne
objekti banesor eshte i pajisur me 2 ashenor, uje 24h, kamera siguris, kendi i lojrave për femije,
ngrohja e baneses do te jete me Termokos, fasada me tulla dhe termoizlolimi, dritare të brendit botëror (Shücko) me 3 xhama termoizolus (Low-e).
Izolimi i qëndrushum akustik me dy mure ndarse ndërmjet banesave me pambuk mineral në mes.
Në rast që ju mungojin të hollat, Pozhegu Brothres ju ofron zhidhje që të merrni financim permes bankes leasing pa hipotek me keste mujore prej:

10 vite kesti mujore 840€
15 vite kesti mujore 638€
20 vite kesti mujore 540€

Pjesmarrja per blerje e kesaj baneses eshte 19.022€
Objekti banesor do të jetë i gatshem për banim në Mars të vitit 2019

Lokacioni “Lagjja e Muhxhereve” ne Prishtine

Çmimi per 899/m2

Info: 044430455 / 045543222 (Viber , whatsApp)
email: pozhegubrothers@gmail.com