Shes veshmbathje me shumic dhe pakic
442

Përmbajtja

Dyqani "LONI" shet veshmbadhje me shumic dhe pakic si:
* kepuc per femra dhe meshkuj,
* rroba per te gjitha moshave,
- Textili eshte i ardhur nga Gjermani dhe Italia.
Adresa: Rr. Bajarm Kelmendi ne Prishtine.