Shes Trotinet Elektrik
1033

Përmbajtja

Shes 2 Trotinet elektrik, Trotinet kane fuqi nga 2 X 2800W=5600W. Trotinetat skane problem per ngjitje ne lartesi, trotinet arrijn shpejtesin deri 100 klm ne ore, gomat i kane me ajer pra skan nevoj me i fry dhe vijne me dy çelsa, bateria eshte 60V 21Amp, po ashtu i kan 4 armotizera çka jane me te sigurt gjate vozitjes, çmimi per njerin skoter eshte 1250€ per te dyte 2500€.