Kerkoj pune
924

Përmbajtja

Kerkoj pune si Sigurim/Roje te ndonje objeki banesore apo çka do qofte, nderrimi i nates mundesisht, kam pervoje pune disa vjeçare ne sigurim recepcioni dhe ne drejtime tjera. Kam kulaifikim universitar jam korrekt dhe i perpikte ne pune. I zbatoj deryrat e punedhenesit me perpikmeri te larte.