Shes objektin-banesen 4 katshe / Istog
537

Përmbajtja

Shes objektin-banesen 4 katshe ne Banje te Pejese Komuna e Istogut objekti eshte i pa perfunduar dhe eshte afer rruges. Çmimi sipas marrveshjes.