Jap me qira makina (maqina) për thithje të lagështis 5€/24h
911

Përmbajtja

Japim me qira maqina të cilat bëjnë thithjen e lagështis dhe vllagës nga muret e e objekteve te ndryshum si objekte te banuara (banesa, shtepi) dhe te pa banuara (podrume, garazha, lokale, etj).

Maqinat janë profesionale dhe shumë efektive edhe ne renovime te objekteve si për glet, fasada te mbrendeshme, lyerje te mureve, etj.

Maqinat jan prodhim gjerman dhe kan efikasitet te lartë,nuk zën shume vend dhe nuk bëjnë zhurmë janë shum praktike per tu përdoruar.
Maqinat ipen me qira per persona fizik ose juridik (firma te ndryshme)
.
Kapaciteti; 50 Litra / 24 orë (30° 80%lg)
çmimi: 5.-Euro/24orë
Per informata shtesë 045 304 000 & Viber