Shes kalldajen dhe peletin
187

Përmbajtja

Shes kaldajen 25KW sebashku me 2 tone pelet per ambiente te mbyllura si shtepi ose lokal, kalldaja eshte ne gjendje të rregullt me garancion, çmimi sipas marrveshjes.