Kolegji Univerzum ofron lokale-salla me qira nga 100m2 - 300m2 / Prishtine - Gjakove
1404

Përmbajtja

Kolegji Universum japim lokal-salla me qira.
A keni për te organizuar ndonjë ngjarje dhe kërkoni hapësira të përshtatshme për ti marrë me qira?
Universum Ju ofronë mundësinë të organizoni ngjarjen tuaj në njërin nga 3 kampuset tona. Me salla nga 30-120 persona, të paisura me audio dhe video sistem, Universum është vendi më i përshtatshëm për organizimin e konferencës, trajnimit apo takimit tuaj.​ ​A keni për te organizuar ndonjë ngjarje dhe kërkoni hapësira të përshtatshme​​ në Prishtinë, Gjakovë dhe Ferizaj.

Të gjitha sallat janë të paisura me video projektor dhe sistem zërimi dhe mund të përshtaten sipas kërkesave të klientit.

Për shfrytëzim afatgjatë si dhe për organizata jo-profitabile, ofrohen lirime të konsiderueshme.

Info: 044750858
email: [email protected]
Adresa: Rr. Nikprelaj pn ne Prishtine