Shes lokalin 30m2 kati perdhes / Prishtine
1237

Përmbajtja

Shes lokalin 30m2 kati perdhes Kroi i Bardhe lagjja Daradni lokali eshte i renovuar dhe ne gjendje shume te mire.
Per momentin operon si ordinance stomtologjike. Ne ate kompleks ku gjindet e ka pozicionin me te mire ne krahasim me te gjitha lokalet tjera sepse ka pamje nga 3 anet. Gjendet ne pllato-nivel me posten kryesore.