Shes Banesa
1412

Përmbajtja

MAB sh.p.k ju ofron nje ngrohtesi te veçant te banimit, vetem ai qe banon brenda tyre mund te shoh dhe ndjej vleren e ketij komoditeti. Banesat kanë nxemje nendysheme , dritare salamander gjermane te klasit parë, dy mure me fqinjë dhe lesh guri izolues brenda dy murve 8 cm.

Dyer gjermane -Padora Doors , laminat gjerman Krono.

Mire se vini...
MAB sh.p.k.