Ofroj punë / Kontabilitet
1043

Përmbajtja

"Glob Audit" sh.p.k ofron pune per punetor në fushën e kontabilitetit, orari dhe pagesa me marrveshje, Te gjith të interesuarit mund të aplikojnë në emailin: globaudit@hotmail.com ose direkt duke plotesuar aplikacionin në zyrat tona. Adresa: Rr. Ganimete Tërbeshi Nr.2A ne Prishtine