Ofroj pune - pastrues/e
2068

Përmbajtja

"Restaurant&Motel Shpati" ofron pune per nje pastrus/e, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Maxhistralia Prishtin-Mitrovic Km.4 / Prishtine