Shes materialin e shtepis dhe mobile
924

Përmbajtja


Shes materialin e shtepis dhe mobile si:

* Dritare dhe dyer te "plastikes"
* Kubeza te betonit
* Mbrojtese te metalta (gilindera)
* Dyer te brendeshme
* Tavolin
* Saniteri te banjos
Adresa: Lagjja Matiqan ne Prishtine