Kerkoj pune
717

Përmbajtja

Kerkoj pune si kuzhinjer kam pervoj pune 10 vjeçare, kam punuar dhe vazhdoj te punoj vetem ne restaurante serioze dhe familjare, oferta vlen edhe jasht vendid.