Kurse per Klarinet & Piano
4192

Përmbajtja

Ofrojm kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren, pasi qe kerkesat jan nga Prishtina dhe Prizreni , kemi vendos qe nga e Hena deri te Premten ne Prishtine , ndersa ne Prizren vikendeve! Per çdo informacion rreth orareve na kontaktoni ne telefon. Ky kurs fillon prej Tetorit !
Ju mirepresim ARTDASHES sepse arti ska kufi...