Shes nje Online Shop
1616

Përmbajtja

Shes web faqen online /eMia.shop e cila eshte ne terg qe dy vite ecila ka follower ne rrjetet sociale dhe ka krijuar xhiro te pelqyeshem. Biznesi / faqja online eshte pershtatur produkteve elektronike, Adresa rruga Myzafer Pipa Lagja Kongresi Permetit Zdrale ne Shkoder Shqiperi.