Ofroj pune per kuzhinjer
1471

Përmbajtja

Restaurant "Amadeus" ofron pune per nje kuzhinjer me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Ahmet Krasniqi lagjja Arberi ne Prishtine.