Shes lisharsen (hulajen)
2299

Përmbajtja

Shes lisharsen (hulajen) per femij ka 16 ulese, shum e pershtatshme per te zhvilluar nje biznes te vogel,
dhe te vet punsohen 1 ose 2 persona, çmimi sipas marrveshjes