Jap me qira banesen 60m2 kati i -III- / Prishtine
1021

Përmbajtja

Jap me qira banesen 60m2 kati i -III- ne qender lagjja Pejton ne Prishtine banesa ka ngrohje qendrore-kogjenerim, dy klima, lidhje interneti, kabllovik e telefon. Ndërtesa tetëkatëshe përballë KED-sit, ka ashensor funksional dhe objekti është me mirëmbajtje permanente. Kontraktimi i banesës për afat më të gjatë kohor, me përparësi për përfaqësues të misioneve ndërkombëtare, për person ose bashkëshortë. Banesa për herë të parë lëshohet me qira. [email protected] / 044650826 ose 049110903.