Shes 50 ari toke / Zhabare - Mitrovice
795

Përmbajtja

Shes 50 ari toke ngjit me rrugen kryesore afer pishines "labaja" ne Zhabar te Mitrovices toka eshte e pershtshem per banim dhe veprimatri te tjera toka posedon infrastruktur si ujë, kanalizim, rrymë. Çmimi sipas marrveshje.