Kerkoj pune
1829

Përmbajtja

Kerkoj pune te kujdesem per ndonje femij ne shtepin time kam fakultetin Perkujdesja dhe Mirqenja e femijeve orari i punes pasdite nga ora 16:00h - 23:00h gjindemi ne Prishtine lagjja Deshmoret e Marecit. Pagesa sipas marveshjes.