Shes objektin 200m2+150m2+150m2 me 70ari toke
729

Përmbajtja

Shes objekti ne Magjistralen Prishtine -Ferizaj me 70 ari toke. Objekti afarist ka siperfaqe prej 200m2 ka dy shtalla tjera me nga 150m2 ka serren me 1500m2 dhe posedon leje ndertimi per objektin 600m2. Ka lejen per kyqje ne magjistrale, uje ,kanalizim .Objekti jendet ne udhekryqin per Gadime gjersia e trollit me magjistrale 55m .Pronar Sabri Azemi. Çmimi 480.000€