KUJTESA

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

SA EMBEL ofron pune per 3 kamarier/e, kushtet e punes jane te mira: Pergjegjesite: Perfundimin e punes me korrektesi dhe me mirsjllje ndaj klientit, Fleksibilitet dhe shkadhtesi gjat orarit te punes, Te interesuarit te kontkatojn...

Na vjen keq por nuk është gjetur asnjë shpallje.