KUJTESA

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Earta ofron pune per nje puntore/shitese ne furre, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Arberi ishdragodan ne Prishtine.

Na vjen keq por nuk është gjetur asnjë shpallje.