KUJTESA

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant BENI ofron pune per nje enlars/e, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, e Dile dite pushimi. Adresa Oborri i QKUK-s ne Prishtine

Na vjen keq por nuk është gjetur asnjë shpallje.