Shes disa PC/kompjuter / i5 - i3
1279

Përmbajtja

Shes disa PC/kompjuter me monitor, ups dhe vetem monitora dhe me te gjitha paisjet shtese dhe te pa perdorur. Processor Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU 3.20GHz Installed Memory RAM: 8.0 GB, System type: 64 Bit Operating System, Local Disk C - 270 GB, Local Disk D - 200 GB, çmimi sipas marrveshjes.