Shes dyer dhe dritare
27

Përmbajtja

Shes dyer dhe dritare prodhim Slloven, dyert dhe dritaret nuk jane shume te perdorur, jane gjithsej 7 dritare dhe 14 dyer, çmimi sipas marrveshjes.