Shes tavoline+fijok
46

Përmbajtja

Shes tavoline dhe dollap me 3 fiok gjithesej 3 tavolina dhe 3 dollape, gjatesia e tavolinave eshte 1.60x80cm jane te perdorura por janë të mirembajtura mir, jane per zyre te ndryshme.Çmimi i tavolines eshte 70€ kurse çmimi i dollapeve eshte 40€.