Shes paisjen ushtrimore firma Kettler Stroker
200

Përmbajtja

Shes paisjen ushtrimore firma Kettler Stroker, paisja eshte e paperdorur, e pershtatshme per tu levizur dhe paloset per te mos zene vend, çmimi sipas marrveshjes.