Shes shtratin/kauqin
192

Përmbajtja

Shes shtratin/kauqin me dimension 180x200, ne çmim perfshihen korniza, derrasat flexi dhe dysheku. Çmimi 170€, sipas nevojes ne Prishtine kam mundesi te ju ndihmoj per montim.