Shes kalldajen me pelet 75 KW
371

Përmbajtja

Shes kalldajne 75Kw me pelet firma THERMOFLUX, kalldaja eshte ne gjendje te rrgeullt me ket çmimi jane edhe pompa e firmes Wilo shume pak e perdoru dhe enen Expanduese 80 litra. Çmimi komplet 3.200€