Shes mobiljet per dhome dite
443

Përmbajtja

Shes mobiljet e sallonit/garniture, nje treshe me gjatesi 2x20m, nje dyshe me gjatesi 1x50m, dy njishe me gjatesi 1m bashke me to jane edhe 4 jestëk. Mobiljet jane te mirembajtura dhe nuk jane te perdoruara gjate. Çmimi sipas marrveshjes.