Shes ose Jap me qira biznesin sallon ondulymi
162

Përmbajtja

Shes ose Jap me qira biznesin sallon ondulymi. Salloni posedon invertarin 3 pasqyre, 1 komode e grimit, 2 komoda te flokeve, 1 komode e peshqirave, 1 shank, 4 karriga, 1 krevet me tabure, 1 tavoline e xhamit, 1 lavatest, 1 bojler, 1 mbajtese te femit, 2 reklama nje e vendosur ne lokal dhe njera reklame orientuese ne bander ne fillim te rruges kryesore per Matiqan, 1 fem, 1 figaro, 1 pale gershere, 8 pale kreher, 2 perparese, 1 gome per prerje te flokeve, 1 komplet klipsa te flokeve / shnolla, 4 kompleta tela te flokeve, 1 taz per ngjyrosje + 2 brusha. Vlen te theksohet qe invertari eshte pothuajse i ri sepse eshte perdorur vetem nje muaj. Çmimi sipas marrveshje. Adresa te kompleksi Blini perball Super Vives lagjja Mati-1 ne Prishtine.