Shes biznesin
237

Përmbajtja

Shes biznesin i gatshem per biznese per Kozmetik si dhe mund te behet dhe nje pjes sallon ondulimi, per thonje apo ndoshta dhe diçka tjeter. Biznesi ka dhe perfaqesin angleze per Kozmetik si dhe produkte te tjera distributor per Kosove Official. Biznesin e shes sepse kam edhe 2 biznese te tjera dhe ai qe deshiron apo ajo ska nevoj per investim ka dhe mall ne lokal. Po ashtu e shes vetem perfaqesin angleze per kozmetik. Çmimi sipas marrveshje. Adresa afer Parkut te Qytetit lagjja e Muahxherve ne Prishtine.