Shes dritare dhe dyer
1207

Përmbajtja

Shes 9 dritare dhe 2 dyer per te gjitha jane me roleta dhen jane shume pak te perdorura. Dimenzionet e dritarev jane 6 dritare me 120/142, nje der eshte me dimenzione 210/140 kurse dera tjeter eshet me dimenezione 205/86, nje dritare eshte me dimenzione 130/65, nje dritare tjeter eshte me dimenzione 145/93 kurse dritaraj tjeter eshte me dimenzione 208/76.