Shes kuzhinen
371

Përmbajtja

Shes kuzhinën në gjendje të rregullt me diapan jo ivericë me dimensione 5/6 metra 3/3 x 2/3 pa teknikën e bardhë. Kuzhina ndodhet në Prishtinë dhe nuk ka asnjë dëmtim ose gërvishje. Çmimi sipas marrveshjes.