Tenda, Karriga, Tavolina
153

Përmbajtja

Jap me qira tenda, karriga, tavolina shume cilesore per te gjitha sherbimet e kerkuar nga qytetaret e Kosoves. Montomi dhe transporti ne ter teritrin e Kosoves. Info 045 376 614 ose 049 313 959